Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Gönen'li vatandaşlardan Çalışmalara tam not

Gönen

Üst yapının yanı sıra alt yapı çalışmalarına da ciddi önem veren Gönen Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanıyor.

Üst yapının yanı sıra alt yapı çalışmalarına da ciddi önem veren Gönen Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanıyor. İlk kez bir belediye başkanın 80 km`lik kanalizasyon hattı değiştirerek, şehrin geleceğine yatırım yaptığını vurgulayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ı çalışmalarından dolayı kutladı.
İlçede gerçekleştirilen kilometrelerce kanalizasyon hattı yenilemesiyle tüm alt yapı elden geçirilirken, ana caddelerde tamamlanan çalışmalara ara sokaklarda devam ediliyor. Daha önce doğalgaz hattı döşenen eser sokakta şimdi de kanalizasyon yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 300 metre uzunluğundaki sokakta sürdürülen çalışmalarda eskiyen borular yeni beton borularla değiştiriliyor. Kanalizasyon çalışması ile birlikte sokak yolu ve kaldırımları çok daha kullanışlı şekilde yeniden yapılacak. Çalışmalar hakkında görüş bildiren esnaflar bu çalışmalar için belediye başkanı Hüseyin Yakar`a teşekkürlerini ilettiler. Şehrin her tarafında çalışmalar yapıldığını söyleyen döner ustası Kamil Keser, "Yaşanan sorunların hemen halledilmesi hayalcilik olur. Sorunlarımızdan belediye başkanımıza bahsettik. Kendisi de bize söz verdi. Şimdi de verdiği sözünü yerine getiriyor. Kanalizasyon hattımız yenileniyor, yolumuz yeniden yapılıyor. Ben şahsen kendisinin hizmetlerinden büyük memnunluk duyuyorum ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Aynı sokakta pvc işi ile uğraşan Selahattin Münüs ise, "Gönül ister ki doğalgaz hattı döşenirken hem enerji nakil hatları yer altına alınsın, hem de kanalizasyon değiştirilsin. Ama maalesef tüm bu hizmetlerin planlaması yılın değişik zamanlarına göre yapılmak zorunda. Doğalgaza kavuştuk, şimdi de kanalizasyon hattımız ve yolumuz yenileniyor. İnşallah yakın zamanda da sokağımızdaki enerji nakil hatları yer altına alınır. Gönen`e kazandırdığı hizmetlerden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı